Mentorpakke for enkeltledere og ledergrupper

Mentorpakke for enkeltledere og ledergrupper.
Morten Eriksen-Deinoff og Jon Morten Melhus tilbyr en felles mentorpakke for ledere, enten som enkeltpersoner eller grupper. Med deres brede kompetanse innen ledelse, strategi, scenarioutvikling, markedsføring og medarbeiderbegeistring vil de gi gode innspill for utvikling og forflytning av både enkeltpersoner og lederteam.

Ta kontakt med morten@humaneffect.no eller jmm@begeistring.no for en begeistrende og uforpliktende prat om mentorpakke for enkeltledere og ledergrupper.

Kort om HumanEffect og Humor & Lønnsomhet:

Morten Eriksen-Deinoff

har fasilitert scenario- og strategiprosesser for private og offentlige virksomheter i 25 år. Han er en meget erfaren rådgiver og kursholder innenfor endringsledelse, hensiktsmessig lederatferd, coa og muntlig kommunikasjon og har hatt over 20 000 deltagere på sine samlinger med virksomhetstilpasset trening. Morten har bakgrunn fra konsulentselskapene Mercuri International, Collegium Management Center og HumanEffect samt ledererfaring som strategidirektør i Posten Norge og mellomleder i Ford Motor Norge. Utdannelse:  siviløkonom fra NHH og er Master of Management fra BI. Mer på https://www.facebook.com/humaneffect  

Jon Morten Melhus

i Humor & Lønnsomhet er blant de fremste rådgivere i Norge når det gjelder betydningen av begeistring og begeistringsledelse for å skape gode resultater i offentlige og private kunnskapsvirksomheter. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har hatt lederstillinger i Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS mm og har også erfaring som entertainer. Hans bøker om begeistring og begeistringsledelse har solgt i nærmere 50.000 eksemplarer, og han er en av landets mest benyttede foredragsholdere.

Se også strategiutvikling, god ledelse som konkurransefortrinn, bedriftskultur,  begeistringsledelse,  kunnskapsledelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *