Vår historie

Vi har i vår snart 30-årige konsulenttid hatt fokus på egen videreutvikling. I dag mener vi at vi behersker mange viktige fagfelt innen organisasjonsutvikling og atferdsendring nettopp fordi vi har tilegnet oss kunnskap og ferdighet på et område og så praktisert dette med gode resultater. De siste 4 årene har partnerne prioritert studier, kompetanseutvikling og skriving av artikler og fagbok i ledelse på bekostning av nye engasjementer. Vi er mer enn noen gang rustet for å tilby våre kunder tjenester som øker konkurransekraften og skaper enda mer engasjerte medarbeidere. 

Selskapet fikk sitt nåværende navn HumanEffect i 2003, men har eksistert siden 1994. I 1990 årene var selskapet, under et annet navn, en del av partnerskapet Collegium Management Center, et konsulentselskap i Oslo. HumanEffect  har kontorer i Oslo og Eidsvoll, nær Gardermoen og det skandinaviske markedet. Våre kunder er spredt over Norge, Skandinavia og USA.

HumanEffect var Gasellebedrift i 2008. gaselle2008

De to partnerne i selskapet har arbeidet med organisasjonsutvikling siden tidlig på 80-tallet. Først som konsulenter i Mercuri International. Vi har variert erfaring fra konsulentselskapene Huthwaith Norge, Interaction Development, Humanik Norge og Collegium Management Center. I tillegg har partnerne erfaring fra lederstillinger i Oslo Taxi, Rikstoto, Europay, Ford Motor Norge og Posten Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *